Kirkolliset

Lämmin kiitos Elomarkkinoille lahjoittaneille ja osallistujille!

Tuotto 1210€ lähetykselle.

Sunnuntai 20.10.

Messu ja sadonkorjuun kiitosjuhla kirkossa klo 10. Päivi Kuismanen, Krister Koskela, Jimi Järvinen.  Antti Salmisen ryhmä. MTK Laihia, Maa- ja kotitalousnaiset. Seurakuntatalolla uutispuuro ja päiväjuhla. Päiväjuhlassa puhujina, Hannu Uitto, Esa Similä ja Keijo Niemelä.

Keskiviikko 23.10.

Suruilta seurakuntatalolla, kahvitarjoilu klo 17.30 ja ohjelma alkaa klo 18.00. Illassa puhuu perheneuvoja, teologian tohtori Eija Harmanen Seinäjoelta.

Torstai 24.10.

Torstaipiiri seurakuntatalolla klo 14.

Viikkomessu YK:n päivänä kirkossa klo 18. Krister Koskela, Jimi Järvinen. Reserviläiset. Sinibaretit. Seppelten lasku.

Perjantai 25.10.

Poikkeuksellinen aukioloaika

Virasto auki klo 9-12.

Sunnuntai 27.10.

Perhemessu, rippikoulun aloitussunnuntai ja uusien työntekijöiden tehtävään siunaaminen kirkossa klo 10. Antti Yli-Opas, Henna Nortunen, Minna Koskela, Päivi Kuismanen, Jimi Järvinen. Pystykaffit.

NÄY PIMEÄSSÄ- Perhetapahtuma pururadan maastossa klo 17-19. Seurakunnan rastilla Antti Yli-Opas ja Minna Koskela.  Järj.  MLL Laihian yhdistys.

NOCTURNES -konsertti, Romanttisia yötunnelmia alttoviululla ja pianolla. Kalliwoda-Sibelius-Pärt. Juha Runsala, alttoviulu ja Mari Taivalmaa, piano, seurakuntatalolla klo 18. Konserttiin vapaa pääsy. Kahvitarjoilu klo 17.30, maksu 5€. Järj. Laihian seurakunta

Syyslomaviikolla (vko 42) ei päiväkerhoja, muskareita eikä varhaisnuorten kerhoja.

Aukioloajat

Kirkkoherranvirasto palvelee ma 9.00 - 13.00, 15.00 - 17.00 ja ti-pe 9.00 - 13.00
Puhelin: (06) 477 7700
Osoite: Laihiantie 29, 66400 Laihia