Kirkolliset

Ohjeita Laihian seurakunnan toimintaan osallistuvalle

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain nojalla Vaasan sairaanhoitopiiri kuntien alueella kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 10 henkilöä.

Määräys on voimassa ajalla 12.10.-31.10.2020

Myös Laihian seurakunta rajoittaa omia tilaisuuksiaan, vain kiinteät alle 10 hengen ryhmät kokoontuvat tänä aikana.

Osallistuthan tilaisuuksiin vain täysin terveenä, huolehdit käsihygieniasta ja muistat 1-2 metrin turvavälin sekä käytät maskia, jos olet yli 15v.

Kirkkoherranvirasto on suljettu, palvelemme vain puhelimitse ja sähköpostilla. Puhelinpalvelu on auki ma klo 9-17, ti ja to klo 9-13. Ke ja pe  puhelinpalvelu suljettu.

Seurakunnan työntekijät palvelevat puhelimitse ja antavat keskusteluapua

Kaikki kuorot ovat tauolla lokakuun loppuun saakka

Viimeisimmän tiedon saat aina nettisivuiltamme, www.laihianseurakunta.fi

Torstai 15.10.

klo 18 Missiorukouspiiri seurakuntatalolla. Visser-Keltto

Sunnuntai 18.10.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Visser-Keltto, Erkinheimo. Harri Yli-Huidan ryhmä. Jumalanpalvelus striimataan ja sitä voi seurata netin välityksellä. Jokaisessa jumalanpalveluksessa on seurakuntalaisia myös toteuttajina.

Tiistai 20.10.

klo 12 Ateriapalvelu ja päivähartaus seurakuntatalolla PERUTTU

Keskiviikko 21.10.

klo 18 Sano suruasi rakkaudeksi -ilta kirkossa. Saamme kuulla laulaja-kirjailija Hanna Ekolan ajatuksia, runoja ja lauluja surusta sekä siitä selviytymisestä. Huom. Kirkkotilaisuus on peruttu koronarajoitusten takia.  Tilaisuutta voi seurata ainoastaan netin välityksellä.

Sunnuntai 25.10.

klo 10 Sanajumalanpalvelus kirkossa. Visser-Keltto, Yli-Opas, Ristolainen. Antti Salmisen ryhmä. Jumalanpalvelus striimataan ja sitä voi seurata netin välityksellä. Jokaisessa jumalanpalveluksessa on seurakuntalaisia myös toteuttajina.

Tiistai 27.10.

klo 18 Sururyhmä seurakuntatalolla. Ryhmä on tarkoitettu läheisensä 3kk-2v sitten menettäneille. Kokoontumisia on 6 noin viikon välein. Keskustelut ryhmässä luottamuksellisia. Ryhmä maksuton. Ilmoittautumiset viimeistään 22.10. puh. 044-477 7770 tai ​​​​​​​anne.kinnunen@evl.fi

Sunnuntai 15.11.

50 vuotta sitten ripille päässeiden kutsupyhä. (HUOM. Ajankohta on muuttunut, aiemmin su 18.10)

Kts. lisätietoja, www.laihianseurakunta.fi/tapahtumat

Kirkkoherranvirasto palvelee

ajalla 13.10-31.10.

vain puhelimitse ja sähköpostilla

Ma klo 9-17

Ti ja To klo 9-13

Ke ja Pe puhelinpalvelu on suljettu

Puh. 06-477 7700

Sähköposti: laihian.seurakunta@evl.fi tai etunimi.sukunimi@evl.fi

Virkatodistusten tilaus Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisteristä

joko sähköpostitse luovutus.akrlapua@evl.fi tai

puhelimitse 041 - 7302591 arkisin klo 9 - 15

Virkatodistustilausten lisäksi aluekeskusrekisteri hoitaa seurakunnan kumppanina avioliiton esteiden tutkinnan, kirkollisten toimitusten rekisteröinnit, sukututkimustilaukset ja ylläpitää kirkon jäsenrekisteriä.

Aukioloajat

Kirkkoherranvirasto palvelee