Laihian seurakunnassa on avoimena lastenohjaajan kahden vuoden määräaikainen työsuhde.  Hakuaika päättyy 17.5. klo 13.

Pätevyysvaatimus: lastenohjaajan koulutus, kokemus seurakunnan lapsi- ja perhetyöstä. Odotamme hakijalta joustavuutta, luovuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, valmiutta toimintaan sekä lasten, nuorten että aikuisten kanssa ja toimintaan myös iltaisin ja leireillä. Myös rippikoulutyöhön osallistuminen kesäaikaan sisältyy tehtävään, mahdollisesti myös pyhäkoulutyötä. Hakijalla tulee olla selkeä näky kristillisestä kasvatuksesta. Musikaalisuus, soitto- ja laulutaito sekä some- ja digitaidot luetaan eduksi. Palkkaus määräytyy Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Ennen tehtävän vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisteriote. Tehtävä sijoittuu ajalle 2.8.2021 - 31.7.2023. Jatko on mahdollinen.

Hakemukset todistusjäljennöksineen mieluiten sähköpostilla tai vaihtoehtoisesti postitse os. Laihiantie 29, 66400 LAIHIA. Hakemukseen pyydetään liittämään esittelyvideo hakijasta.

Lisätietoja antaa vt. kirkkoherra Antti Yli-Opas, p. 044 477 7775, kasvatuksen lähiesimies Paula Atila p. 044 477 7778.

Valinta tapahtuu kirkkoneuvoston kokouksessa 25.5.2021 ja haastattelut toteutetaan 19. - 20.5.2021

Keltainen kukkoleivos
Kukkoleivos