Kesäisännän määräaikainen työsuhde seurakunnan leirikeskuksessa

Tehtäviin kuuluvat leirikeskuksen isännän tehtävät seurakunnan kesäleirien ajan. Tehtäviin kuuluu kiinteistön- ja viheralueidenhoitoa sekä yleistä järjestyksenvalvontaa seurakunnan leirikeskuksessa Vöyrillä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävässä vaaditaan luotettavuutta, omatoimisuutta ja paineensietokykyä. Palkkaus on KirVesTesin mukainen. Valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Työsuhde ajoittuu ajalle 01.06 – 31.07.2020. Hakemukset 06.03.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköisesti eija-maria.tuomela@evl.fi. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044-4777784.

Apuemännän määräaikainen työsuhde seurakunnan leirikeskuksessa

Tehtäviin kuuluu keittiö – ja siivoustyö seurakunnan leirikeskuksessa Vöyrillä. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Tehtävässä vaaditaan joustavuutta, itsenäisyyttä ja paineensietokykyä. Pätevyysvaatimuksena on alan ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus sekä hygieniapassi. Alan työkokemus katsotaan eduksi. Palkkaus on KirVesTesin mukainen. Valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Työsuhde ajoittuu ajalle 01.06 – 31.07.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset 06.03.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköisesti eija-maria.tuomela@evl.fi. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044-4777784.

Kirkon kaikkia avoimia työpaikkoja voi selata koko kirkon yhteisellä työpaikkatorilla, www.evl.fi/rekrytointi.
Laihian hautausmaa
Hautausmaa

Kesäksi töihin seurakunnan hautausmaalle

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut! Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten kunnioittamiseksi.

Hakuaikaa on 27.3.2020 saakka ja hakemuslomakkeen voit noutaa kirkkoherranvirastolta tai ladata sen PDF-tiedostona.

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakunnan kirkkoherranvirastoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää kirkkoherranviraston postilaatikkoon. Valituille ilmoitetaan 30.4.2020 mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044 477 7784.