Laihian seurakunnassa on haettavana hautausmaanhoitajan toistaiseksi voimassa oleva virka.

Kelpoisuusehtona virkaan on puutarhurikoulu tai vastaava tai riittävä käytännön kokemus ja osoitetut taidot alalla.

Tehtäviin sisältyvät hautausmaanhoitajan moninaiset työtehtävät seurakunnan hautausmaa- ja viheralueilla. Työhön sisältyy viikonlopputyötä ja esimiestyötä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, työhönsä sitoutunut ja joustava. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kirkollisen alan tuntemusta. Eduksi katsotaan hyvät atk-taidot, kokemus ja osaaminen koneiden käyttöön ja huoltoon liittyen sekä esimieskokemus.

Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä alkaa 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset toimitetaan Laihian seurakunnan kirkkoneuvostolle 23.10.2022 klo 16.00 mennessä osoitteella Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköpostilla eija-maria.tuomela-paulasaari@evl.fi. Kyselyihin vastaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela-Paulasaari p. 044 477 7784.

Keltainen kukkoleivos
Kukkoleivos