Seurakuntapastorin viransijaisuus ajalle 1.5. - 31.10.2023

Katso lisätiedot ja hakuohjeet Määräaikainen seurakuntapastori - Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli - KirkkoRekry

 

 

Toimistosihteeri, Laihian seurakunta

Laihian seurakunnassa on haettavana 75 % työajalla, toimistosihteerin työsopimussuhteinen, työsuhde ajalle 2.5.2023 – 30.4.2025. Kelpoisuusehtona työhön on tehtävään soveltuva tutkinto tai riittävä kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtäviin sisältyvät seurakuntatoimiston asiakaspalvelutehtävät, viestinnälliset tehtävät sekä talous- ja palkkahallinnon tehtäviä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, luotettava, yhteistyökykyinen, työhönsä sitoutunut ja joustava. Arvostamme hyviä viestintä-, vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kirkollisen alan tuntemusta.

Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Palkkaus KirVesTesin vaativuusryhmän 501 mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Hakemukset toimitetaan Laihian seurakunnan kirkkoneuvostolle 6.4.2023 klo 12 mennessä osoitteella Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköpostilla eija-maria.tuomela-paulasaari@evl.fi. Kyselyihin vastaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela-Paulasaari p. 044 477 7784. Hakuaikaa on jatkettu. Ensimmäisellä hakukierroksella mukana olleet huomioidaan. 

 

 

 

 

Kesäksi töihin seurakunnan hautausmaalle

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut! Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten kunnioittamiseksi.

Hakuaikaa on 24.3.2023 saakka ja hakemuslomakkeen voit ladata pdf-tiedostona.  

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakuntatoimistoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää seurakuntatoimiston postilaatikkoon tai postittaa osoitteeseen Eija-Maria Tuomela / Laihian seurakunta, Laihiantie 29, 66400 Laihia. Voit myös täyttää hakemuksen tiedot sähköisesti ja lähettää sähköpostilla osoitteeseen eija-maria.tuomela-paulasaari@evl.fi.  Valituille ilmoitetaan 07.04.2023 mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela-Paulasaari, p. 044 477 7784.

Keltainen kukkoleivos
Kukkoleivos
Kirkkopiha, Sankarihautausmaa