Apuemännäksi seurakuntaan

Tehtäviin kuuluu seurakuntatalon kahvituksista ja ruokailuista huolehtimista sekä yhteistyötä seurakuntalaisten ja eri työalojen kanssa. Työtä tehdään sekä muun keittiöhenkilökunnan kanssa yhdessä että itsenäisesti. Tehtäviin kuuluu myös siivousta. Kesällä työtä on myös seurakunnan leirikeskuksessa Vöyrillä. Tarjoamme vaihtelevia, monipuolisia ja kiinnostavia työtehtäviä.

Tehtävässä vaaditaan luotettavuutta, joustavuutta, itsenäisyyttä, iloista palveluasennetta ja paineensietokykyä. Pätevyysvaatimuksena on alan ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus sekä hygieniapassi. Palkkaus on KirVesTesin mukainen. Työtehtävien määrä viikossa määräytyy tarpeen mukaan ja vaihtelee.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 13.7.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköisesti eija-maria.tuomela@evl.fi. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044-4777784.

Keltainen kukkoleivos
Kukkoleivos