Kesä leirikeskuksen kesäisäntänä kauniissa järvimaisemissa?

Tehtäviin kuuluvat leirikeskuksen isännän tehtävät seurakunnan kesäleirien ajan. Tehtäviin kuuluu muun muassa kiinteistön- ja viheralueidenhoitoa sekä yleistä järjestyksenvalvontaa ja keittiöhenkilökunnan avustamista. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Leirikeskus sijaitsee Vöyrillä, kauniin Röykäsjärven rannalla. Työ vaatii sovittujen aikojen ja tehtävien noudattamista ja päivittäisten tehtävien suorittamista itsenäisesti ja joustavasti. Tehtävässä edellytetään vastuunottoa, luotettavuutta, omatoimisuutta ja paineensietokykyä. Palkkaus on KirVesTesin mukainen. Valitun tulee olla Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen.

Työsuhde ajoittuu ajalle 07.06 – 01.08.2021. Hakemukset ansioluetteloineen 28.02.2021 mennessä osoitteeseen Eija-Maria Tuomela/ Laihian seurakunta, Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköisesti eija-maria.tuomela@evl.fi. Liitä mukaan tiedot mahdollisista suosittelijoista. Lisätietoja antaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044-4777784

Kesäksi töihin seurakunnan hautausmaalle

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut! Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten kunnioittamiseksi.

Hakuaikaa on 19.3.2021 saakka ja hakemuslomakkeen voit ladata PDF-tiedostona.

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakuntatoimistoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää seurakuntatoimiston postilaatikkoon tai postittaa osoitteeseen Eija-Maria Tuomela / Laihian seurakunta, Laihiantie 29, 66400 Laihia. Valituille ilmoitetaan 30.4.2021 mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 044 477 7784.

Keltainen kukkoleivos
Kukkoleivos