Kesäksi töihin seurakunnan hautausmaalle

Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut! Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten kunnioittamiseksi.

Hakuaikaa on 24.3.2023 saakka ja hakemuslomakkeen voit ladata pdf-tiedostona.

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakuntatoimistoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää seurakuntatoimiston postilaatikkoon tai postittaa osoitteeseen Eija-Maria Tuomela / Laihian seurakunta, Laihiantie 29, 66400 Laihia. Voit myös täyttää hakemuksen tiedot sähköisesti ja lähettää sähköpostilla osoitteeseen eija-maria.tuomela-paulasaari@evl.fi.  Valituille ilmoitetaan 07.04.2023 mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela-Paulasaari, p. 044 477 7784.

Suntio, Laihian seurakunta

Laihian seurakunnassa on haettavana suntion työsopimussuhteinen, toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Kelpoisuusehtona työhön on suntion ammattitutkinto tai riittävä käytännön kokemus suntion tehtävistä tai muu riittävä kokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tehtäviin sisältyvät suntion moninaiset työtehtävät hengellisissä tilaisuuksissa sekä seurakunnan kiinteistöjen hoitoon liittyvät tehtävät. Työhön sisältyy ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen, työhönsä sitoutunut ja joustava. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja sekä kirkollisen alan tuntemusta.

Ennen tehtävän vastaanottoa on esitettävä rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Tehtävä alkaa 1.3.2023 tai sopimuksen mukaan tehtävän voi vastaanottaa myös aikaisemmin. Haastattelut järjestetään 30.1.2023 Hakemukset toimitetaan Laihian seurakunnan kirkkoneuvostolle 26.1.2023 klo 16.00 mennessä osoitteella Laihiantie 29, 66400 Laihia tai sähköpostilla eija-maria.tuomela-paulasaari@evl.fi. Kyselyihin vastaa talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela-Paulasaari p. 044 477 7784.

Keltainen kukkoleivos
Kukkoleivos