Harrastetila

Hoppis

Pauhunevantie 9 , 66400 Laihia

Harrastetila Seurakunnan harrastetilat valmistuivat syyskuussa 2010 aivan Laihian keskustan tuntumaan. Harrastetiloissa on liikuntahalli, jossa järjestetään seurakunnan sähly- ja muita liikuntakerhoja. Tilassa pidetään myös seurakunnan päiväkerhoja. Talon toisessa päässä on pienoissähköautorata. PSA-kerhoilla on pitkät perinteet Laihian seurakunnan isä-poikatoiminnassa. Tähän rakennukseen on sijoitettu myös hautausmaatyöntekijöiden taukotila.
Harrastetilaa on mahdollista vuokrata yksityiseen käyttöön, esimerkiksi jumppa- tai sählyvuoroiksi tai vaikkapa lasten synttärijuhliin. Hoppikselta löytyvät varusteet sählyn ja sulkapallon pelaamiseen sekä erikokoisia palloja erilaisiin pallopeleihin.  Varaukset kirkkoherranvirastosta, p. (06) 477 7700. Tilavuokra on 10 € /h.

Pauhunevantie 9, 66400 Laihia

Pienoisautokerhon avoimet ovet

Tule tutustumaan pienoisautoiluun Harrastetila Hoppikselle Nuukuuren viikolla. Mukana Atte Hietalahti

Pauhunevantie 9, 66400 Laihia