Yhteisvastuukeräys on jokavuotinen kirkon suurkeräys. Keräyksessä on vaihtuvat kohteet. Keräys suoritetaan vapaaehtoisvoimin kaikissa Suomen ev.lut.kirkon paikallisseurakunnissa.

 

Tässä linkki Yhteisvastuusta: http://https://www.kirkonulkomaanapu.fi/seurakunnille/yhteisvastuukerays-2017-torjuu-ihmiskauppaa-ja-tukee-nuorten-syyrialaisten-pakolaisten-koulutusta/

 

 

 

YouTube-video

Omalle seurakunnalle jää 10 prosenttia

Yhteisvastuukeräyksen tuotosta jää joka vuosi 10 prosenttia omalle seurakunnalle. Viime vuosina Laihian seurakunnalle on jäänyt noin 900-1000 euroa vuosittain. Rahan käytöstä päättää diakoniatyön johtokunta. Vuoden 2016 keräyksen tuotolla on tuettu taloudellisessa ahdingossa olevia lapsiperheitä.

YouTube-video

Tule mukaan!

Yhteisvastuukeräyksen vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua diakoniatyöntekijöille. Vapaaehtoisille on erilaisia tehtäviä listakerääjänä, lipaskerääjänä, keittiöllä tai tapahtumissa. Keräyksen hyväksi järjestetään esimerkiksi laskiaisen tienoilla koko perheelle suunnattu laskiaistapahtuma. Vapaaehtoisille on vuosittain infotilaisuus keräyksen kohteista helmikuun alussa.

Lahjoita

Voit osallistua Yhteisvastuukeräykseen myös netissä klikkaamalla tästä.

Lahjoituksia otetaan vastaan ympäri vuoden. Voit ryhtyä myös

kuukausilahjoittajaksi.

Diakoniatyöntekijä
Seurakuntatyön erityispalvelut
KIrkkotie 3
66400 Laihia
YouTube-video