Yhteisvastuukeräys on jokavuotinen kirkon suurkeräys. Keräyksessä on vaihtuvat kohteet. Keräys suoritetaan vapaaehtoisvoimin kaikissa Suomen ev.lut.kirkon paikallisseurakunnissa.

Tässä linkki Yhteisvastuusta: https://www.yhteisvastuu.fi/

Omalle seurakunnalle jää 20 prosenttia

Yhteisvastuukeräyksen tuotosta jää joka vuosi 20 prosenttia omalle seurakunnalle. Vuonna 2019 seurakuntaan jäävä tuotto käytetään taloudellisissa vaikeuksissa olevien laihialaisten lasten ja nuorten opiskelun tukemiseksi.

Tule mukaan!

Yhteisvastuukeräyksen vapaaehtoiseksi voi ilmoittautua diakoniatyöntekijöille. Vapaaehtoisille on erilaisia tehtäviä listakerääjänä, lipaskerääjänä, keittiöllä tai tapahtumissa. Keräyksen hyväksi järjestetään esimerkiksi laskiaisen tienoilla koko perheelle suunnattu laskiaistapahtuma. Vapaaehtoisille on vuosittain infotilaisuus keräyksen kohteista tammi-helmikuun vaihteessa.

Seurakuntatyön erityispalvelut
KIrkkotie 3