Partiolippukunta Laihian Eräpojat ja –tytöt eli LEPT

Partiotoimintaa Laihialla jo vuodesta 1917!

Laihialla toimii tällä hetkellä melkein sata partiolaista. Eri-ikäisten ryhmiä kokoontuu viikoittain kuusi. Laihian Eräpojat  ja –tytöt kokoontuvat partiokololla, joka sijaitsee Laihian seurakunnan Meijerillä (osoite Laihiantie 29, Laihia). Omaa retkipaikkaa ei LEPT omista, mutta partiolaisia näkee retkeilemässä usein Laihian seurakunnan Seura-Rannassa ja Laihian kunnan Rajavuoressa.

Ajankohtaisista tapahtumista saat nopeimmin tietoa tykkäämällä LEPT:n facebook-sivusta.

Partio on seikkailuja, toimintaa, yhdessä tekemistä, leikkiä, taitoja,

rauhallista, riehakasta – eli partiomaista!

Partio syksyllä 2019

Ryhmien kokoontumisajat syksyllä 2019 ilmoitetaan myöhemmin.

Partiotoiminta käynnistyy syksyllä 2019 elo-syyskuun vaihteessa. Uusia partioryhmiä voidaan perustaa aina, kun löytyy vetäjiä ryhmään. Suuri kiitos kaikille nykyisille partioryhmien vetäjille, että olette mukana mahdollistamassa partioharrastusta Laihialla!

Kaikkiin kysymyksiin vastailee, kun vain ehtii, lippukunnanjohtaja Hanna Ristimäki ristimaki.hanna@gmail.com, 050-364 9824

Ryhmät syksyllä 2018

Uusi sudenpentulauma ekaluokkalaisille

Keskiviikkoisin 17:15 – 18:30

Vetäjät: Krista-Maria Laitala, Hannu Kosonen, Lempi Virtanen, Timo Huhtakallio, Pia Järviö, Jenni Perkiö

Sudet-sudenpentulauma kolmasluokkalaisille

Tiistaisin 17:15 – 18:30

Vetäjät: Jenni Perkiö, Pirita Mattila, Jonna Siltanen, Suvi Maijala ja Anu Haavisto

Ketut-seikkailijavartio

neljäsluokkalaisille

Maanantaisin 18:00– 19:30

Vetäjät: Anna-Kaisa Saari, Hanna Ristimäki ja Riikka Viitasalo-Hemminki

Vaahtikset –seikkailijavartio viides- ja kuudesluokkalaisille

Torstaisin 17:15 – 18:45

Vetäjät: Suvi Hänninen, Roosa Tiala, Noomi Rantala, Milja Haatanen, Jonna Hakala

Hopeaketut-tarpojavartio

Keskiviikkoisin 18:30 – 20:00

Vetäjät: Suvi Pöyhönen ja Reetta Mäki-Rajala

Kirput-samoajat kokoontuvat aina kun siltä tuntuu!

Partioryhmiä Laihialla on juuri niin paljon kuin mitä meillä on vapaaehtoisia vetäjiä. Laihian Eräpoikien ja – tyttöjen johtajistoa kutsutaan Hirvikärpäsiksi. Mikäli sinulla pikkuisenkaan kipinöi alkaa vetämään vaikkapa sudenpenturyhmää (tai lähteä apuvoimiksi vaikkapa leirille!), älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhdyshenkilöt
Lippukunnanjohtaja Hanna Ristimäki, 050-364 9824