Partiolippukunta Laihian Eräpojat ja –tytöt eli LEPT

Partiotoimintaa Laihialla jo vuodesta 1917!

Laihialla toimii tällä hetkellä melkein sata partiolaista. Eri-ikäisten ryhmiä kokoontuu viikoittain kuusi. Laihian Eräpojat  ja –tytöt kokoontuvat partiokololla, joka sijaitsee Laihian seurakunnan Meijerillä (osoite Laihiantie 29, Laihia). Omaa retkipaikkaa ei LEPT omista, mutta partiolaisia näkee retkeilemässä usein Laihian seurakunnan Seura-Rannassa ja Laihian kunnan Rajavuoressa.

Ajankohtaisista tapahtumista saat nopeimmin tietoa tykkäämällä LEPT:n facebook-sivusta.

Partio on seikkailuja, toimintaa, yhdessä tekemistä, leikkiä, taitoja,

rauhallista, riehakasta – eli partiomaista!

L niin kuin laihia, e niin kuin elämys, p niin kuin partio, t niin kuin toverit, lept, lept, lept

Partioryhmät 2021-2022

Aiemmin aloittaneisiin partioryhmiin voi kysyä paikkoja laittamalla sähköpostia osoitteeseen katariina.kuusisto@partio.fi

Uusia partioryhmiä voidaan perustaa aina, kun löytyy vetäjä/vetäjätiimi ryhmään.

Kiinnostaisiko sinua aloittaa vetämään partioryhmää? Haluaisiko oma lapsesi aloittaa partion,mutta sopivaa ryhmää ei ole? Kerää 2-5 vetäjän tiimi ja aloittakaa uusi ryhmä. Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan, jos kiinnostuit.

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä vaan, myös aikuisena.

Suuri kiitos kaikille nykyisille partioryhmien vetäjille, että olette mukana mahdollistamassa partioharrastusta Laihialla!

Kaikkiin kysymyksiin vastailee

lippukunnanjohtaja Katariina Kuusisto

044 5641027 (yhteydenotot keskiviikkoisin klo 17 alkaen) katariina.kuusisto@partio.fi

Ryhmät

Ilvekset-sudenpentulauma

Torstaisin 17.30 – 18.30

Metsäjänikset-seikkailijavartio

Torstaisin klo 17.30-19.00

Kotkat-seikkalijavartio

Maanantaisin 18.15-19.30

Murmelit-seikkailijavartio

Tiistaisin 17.30 – 19.00

Vaahtikset-tarpojavartio

Uusi sudenpentulauma vuonna 2014 syntyneille/1-luokkalaisille

Maanantaisin klo 17.15-18.30

Ilmoittautuminen 30.8. klo 8.00 alkaen tästä linkistä

Mukaan otetaan 14 lasta.

PArtionvetäjät partiotakki yllään rivissä

Partioryhmiä Laihialla on juuri niin paljon kuin mitä meillä on vapaaehtoisia vetäjiä. Laihian Eräpoikien ja – tyttöjen johtajistoa kutsutaan Hirvikärpäsiksi. Mikäli sinulla pikkuisenkaan kipinöi alkaa vetämään vaikkapa sudenpenturyhmää (tai lähteä apuvoimiksi vaikkapa leirille!), älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhdyshenkilöt

Lippukunnanjohtaja Katariina Kuusisto, 044 5641027