Partiolippukunta Laihian Eräpojat ja –tytöt eli LEPT

Partiotoimintaa Laihialla jo vuodesta 1917!

Laihialla toimii tällä hetkellä melkein sata partiolaista. Eri-ikäisten ryhmiä kokoontuu viikoittain kuusi. Laihian Eräpojat  ja –tytöt kokoontuvat partiokololla, joka sijaitsee Laihian seurakunnan Meijerillä (osoite Laihiantie 29, Laihia). Omaa retkipaikkaa ei LEPT omista, mutta partiolaisia näkee retkeilemässä usein Laihian seurakunnan Seura-Rannassa ja Laihian kunnan Rajavuoressa.

Ajankohtaisista tapahtumista saat nopeimmin tietoa tykkäämällä LEPT:n facebook-sivusta.

Partio on seikkailuja, toimintaa, yhdessä tekemistä, leikkiä, taitoja,

rauhallista, riehakasta – eli partiomaista!

Partio syksyllä 2020

Partiotoiminta käynnistyy syksyllä 2020 elo-syyskuun vaihteessa.

Aiemmin aloittaneisiin partioryhmiin ei mahdu uusia partiolaisia valitettavasti mukaan.

Uusia partioryhmiä voidaan perustaa aina, kun löytyy vetäjä/vetäjätiimi ryhmään.

Kiinnostaisiko sinua aloittaa syksyllä vetämään uutta sudenpentulaumaa? Haluaisiko oma lapsesi aloittaa partion,mutta sopivaa ryhmää ei ole? Kerää 2-5 vetäjän tiimi ja aloittakaa uusi ryhmä. Ota yhteyttä lippukunnanjohtajaan, jos kiinnostuit.

Partion voi aloittaa minkä ikäisenä vaan, myös aikuisena.

Suuri kiitos kaikille nykyisille partioryhmien vetäjille, että olette mukana mahdollistamassa partioharrastusta Laihialla!

Kaikkiin kysymyksiin vastailee

lippukunnanjohtaja Katariina Kuusisto

044 5641027 (yhteydenotot keskiviikkoisin klo 17 alkaen) katariina.kuusisto@partio.fi

Ryhmät (keväällä 2020)

Sudenpentulauma

Torstaisin 17.30 – 19.00

Vetäjät: Elisa, Sari, Heikki, Maikki ja Sannamari

Perhepartio 3-6-vuotiaille lapsille perheineen

Vetäjät: Hanna Wilamo ja Anne Kaistamaa

Metsäjänikset sudenpentulauma

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00

Vetäjät: Krista-Maria Laitala, Hannu Kosonen, Timo Huhtakallio, Pia Järviö, Jenni Perkiö

Sudet-seikkailijavartio

Tiistaisin 17.30 – 19.00

Vetäjät: Jenni Perkiö, Pirita Mattila, Jonna Siltanen, Suvi Maijala, Anu Haavisto

Superketut-seikkailijavartio

Torstaisin 18.30-20.00

Vetäjät: Anna-Kaisa Saari, Hanna Ristimäki, Riikka Viitasalo-Hemminki

Vaahtikset –tarpojavartio

Torstaisin 17.15 – 18.30

Vetäjät: Suvi Hänninen, Noomi Rantala, Jonna Hakala

Hopeaketut-tarpojavartio

Tiistaisin 18.30 – 20.00

Vetäjät: Suvi Pöyhönen ja Reetta Mäki-Rajala

Partioryhmiä Laihialla on juuri niin paljon kuin mitä meillä on vapaaehtoisia vetäjiä. Laihian Eräpoikien ja – tyttöjen johtajistoa kutsutaan Hirvikärpäsiksi. Mikäli sinulla pikkuisenkaan kipinöi alkaa vetämään vaikkapa sudenpenturyhmää (tai lähteä apuvoimiksi vaikkapa leirille!), älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhdyshenkilöt

Lippukunnanjohtaja Katariina Kuusisto, 044 5641027