Meijeri

Yhdessäoloa arjen keskellä. Illat ovat avoimia kaikille yläkoululaista eteenpäin. Löydät meidät meijerin 3. kerroksesta!

Yhdessäoloa arjen keskellä. Illat ovat avoimia kaikille yläkoululaista eteenpäin. Iltaan kuuluu noin tunti yhteistä ohjattua ohjelmaa, jotain hyvää naposteltavaan ja hartaus. Hartauden päätyttyä voit jäädä vielä vaikka pelailemaan lautapelejä, birjardia tai vaikka juttelemaan kahvin ääressä.

Nuorisotyönohjaaja (tyttö-, rippikoulu- ja nuorisotyö), pyhäkoulusihteeri vs.
Seurakuntatyön erityispalvelut
Kirkkotie 3
66400 Laihia

Nuortenilta

Avoimet nuortenillat Seurakuntatalon kerhohuoneessa (kulku nuorisotoimiston ovesta). Illat ovat tarkoitettu yläkouluikäisistä ylöspäin.