Hautausmaan kesätyöpaikkojen hakuaika on alkanut. Jos pidät ulkotyöstä, siedät sadetta, hellettä, itikoita sekä eron kännykästäsi työaikana, kannattaa lähettää kesätyöhakemus. Aiempi työkokemus ei ole välttämätön, mutta oikea asenne työntekoon on. Työtehtäviin kuuluvat monipuoliset ulkotyöt, säällä kuin säällä. Hautausmaalla työskenteleviltä edellytetään hyvää käytöstä työympäristön ja haudoilla käyvien omaisten vuoksi.

Hakuaikaa on 7.4.2017 saakka ja hakemuslomakkeen voit noutaa kirkkoherranvirastolta tai ladata sen PDF-tiedostona.

Täytetty hakemus tulee palauttaa määräaikaan mennessä seurakunnan kirkkoherranvirastoon osoitteeseen Laihiantie 29 tai jättää kirkkoherranviraston postilaatikkoon. Valituille ilmoitetaan 12.5. mennessä. Kyselyihin vastaa seurakunnan talouspäällikkö Eija-Maria Tuomela, p. 06-477 7712 tai 044-477 7784.

Kirkon kaikkia avoimia työpaikkoja voi selata koko kirkon yhteisellä työpaikkatorilla, www.evl.fi/rekrytointi.
Laihian hautausmaa
Hautausmaa