kanttori soittaa urkuja
Kanttori Johanna Ristolainen

Musiikki

Kirkkomusiikki on "soivaa sanaa" ja siten läsnä oleellisena osana jumalanpalveluksissa, muissa kirkollisissa toimituksissa ja seurakunnan tilaisuuksissa.

Musiikkityö on yksi seurakunnan työaloista, joka toimii yhteistyössä seurakunnan muiden työalojen kanssa. Musiikkityö vastaa jumalanpalvelusten ja toimitusten musiikin lisäksi mm. musiikkikasvatuksesta, konserttien järjestämisestä ja kuorotyöstä.

Halleluja! Ylistäkää Jumalaa hänen pyhäkössään, ylistäkää häntä taivaan mahtavissa holveissa!
Ylistäkää häntä, hänen väkeviä tekojaan, ylistäkää häntä, hän on suuri!
Ylistäkää häntä raikuvin torvin, ylistäkää häntä harppua ja lyyraa soittaen!
Ylistäkää häntä tanssien ja rumpua lyöden, ylistäkää häntä luuttua ja huilua soittaen!
Ylistäkää häntä symbaalien helinällä, ylistäkää häntä riemukkain symbaalein!
Kaikki te, joissa on elämän henkäys, ylistäkää Herraa!

Psalmi 150.

Kuorot

Laihian seurakunnassa toimii kirkkokuoro ja lapsikuoro kanttorin johdolla.

Kuorot jatkuvat syksyllä. Ajat tarkentuvat lähempänä.

Vox Humana Klo 14 torstaisin
Lapsikuorolaiset ovat kouluikäisiä. Harjoitukset ovat torstaisin Seurakuntatalolla klo 16.
Kirkkokuorolaiset ovat eri-ikäisiä miehiä ja naisia. Seurakuntatalolla harjoitukset torstaisin klo 17.

Kuorot ovat mukana seurakunnan jumalanpalveluksissa ja muissa juhlissa.

Kuoroihin ovat uudet laulajat tervetulleita. Seurakunnan musiikkitoimintaan ovat tervetulleita myös muut kuorot, laulajat ja soittajat. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi avustamaan jumalanpalveluksessa, ota rohkeasti yhteyttä kanttoriin, puh. 044-4777781.

Musiikkityön tulevia tapahtumia näkyy sivun alareunassa.

Seurakuntatyön erityispalvelut
Laihiantie 29