Partiolippukunta Laihian Eräpojat ja –tytöt eli LEPT

Partiotoimintaa Laihialla jo vuodesta 1917!

Laihialla toimii tällä hetkellä melkein sata partiolaista. Eri-ikäisten ryhmiä kokoontuu viikoittain kuusi. Laihian Eräpojat  ja –tytöt kokoontuvat partiokololla, joka sijaitsee Laihian seurakunnan Meijerillä (osoite Laihiantie 29, Laihia). Omaa retkipaikkaa ei LEPT omista, mutta partiolaisia näkee retkeilemässä usein Laihian seurakunnan Seura-Rannassa ja Laihian kunnan Rajavuoressa.

Ajankohtaisista tapahtumista saat nopeimmin tietoa tykkäämällä LEPT:n facebook-sivusta.

Partio on seikkailuja, toimintaa, yhdessä tekemistä, leikkiä, taitoja,

rauhallista, riehakasta – eli partiomaista!

Partio syksyllä 2019

Partiotoiminta käynnistyy syksyllä 2019 elo-syyskuun vaihteessa.

Viisi ryhmää jatkaa jatkaa toimintaansa ja saamme perustettua nyt myös uuden sudenpentulauman ekaluokkalaisille.

Myös perhepartio on käynnistymässä tänä syksynä.

Aiemmin aloittaneisiin partioryhmiin ei mahdu uusia partiolaisia valitettavasti mukaan. Uusia partioryhmiä voidaan perustaa aina, kun löytyy vetäjä/vetäjätiimi ryhmään, partion voi aloittaa minkä ikäisenä vaan. Suuri kiitos kaikille nykyisille partioryhmien vetäjille, että olette mukana mahdollistamassa partioharrastusta Laihialla!

Kaikkiin kysymyksiin vastailee, kun vain ehtii, lippukunnanjohtaja Hanna Ristimäki ristimaki.hanna@gmail.com, 050-364 9824

Ryhmät

Uusi sudenpentulauma ekaluokkalaisille

Torstaisin 17.30 – 19.00

Ohjeet ilmoittautumiseen facebookissa.

Vetäjät: Elisa, Sari, Heikki, Maikki ja Sannamari

Perhepartio 3-6-vuotiaille lapsille perheineen

Ohjeet ilmoittautumiseen facebookissa.

Vetäjät: Hanna Wilamo ja Anne Kaistamaa

Metsäjänikset sudenpentulauma tokaluokkalaisille

Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00

Vetäjät: Krista-Maria Laitala, Hannu Kosonen, Timo Huhtakallio, Pia Järviö, Jenni Perkiö

Sudet-seikkailijavartio nelosluokkalaisille

Tiistaisin 17.30 – 19.00

Vetäjät: Jenni Perkiö, Pirita Mattila, Jonna Siltanen, Suvi Maijala, Anu Haavisto

Superketut-seikkailijavartio vitosluokkalaisille

Torstaisin 18.30-20.00

Vetäjät: Anna-Kaisa Saari, Hanna Ristimäki, Riikka Viitasalo-Hemminki

Vaahtikset –tarpojavartio kuudes- ja seiskaluokkalaisille

Torstaisin 17.15 – 18.30

Vetäjät: Suvi Hänninen, Noomi Rantala, Jonna Hakala

Hopeaketut-tarpojavartio seiska- ja kasiluokkalaisille

Tiistaisin 18.30 – 20.00

Vetäjät: Suvi Pöyhönen ja Reetta Mäki-Rajala

Partioryhmiä Laihialla on juuri niin paljon kuin mitä meillä on vapaaehtoisia vetäjiä. Laihian Eräpoikien ja – tyttöjen johtajistoa kutsutaan Hirvikärpäsiksi. Mikäli sinulla pikkuisenkaan kipinöi alkaa vetämään vaikkapa sudenpenturyhmää (tai lähteä apuvoimiksi vaikkapa leirille!), älä epäröi ottaa yhteyttä.

Yhdyshenkilöt
Lippukunnanjohtaja Hanna Ristimäki, 050-364 9824