lapsia leikkimässä

Ajankohtaista

 

Kerho- ja muskarisyksy on alkanut! Tervetuloa mukaan!

 

Päiväkerhoihin, eskari- ja ekaluokkalaisten kerhoihin, muskareihin ja Breikki-liikuntakerhoon voit kysyä koko toimintakauden ajan vapautuvia paikkoja Johanna Rinkinevalta p.044-477 7778 / johanna.rinkineva@evl.fi. 

Perhekerhoihin, perhepiiriin, perhepäivähoitajien ja heidän hoitolastensa kerhoon sekä keskiviikon Breikki-kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla mukaa, koska sinulle sopii.

Päiväkerhot 3-5-vuotiaille lapsille kokoontuvat tiistaisin ja torstaisin srk-talolla ja Jakkulassa.

Perhemuskariin perjantaisin klo 10-10.45  seurakuntatalon kerhotiloissa voivat tulla 0-3 -vuotiaat lapset aikuisen kanssa.

Iltaperhemuskari on uusi ryhmä, joka kokoontuu torstaisin srk-talon salissa klo 17-17.45. Iltaperhemuskari on tarkoitettu 0-6-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen. Iltaperhemuskariin lapsi voi tulla yhdessä vanhemman, isovanhemman, kummin tai muun tärkeän aikuisen kanssa.

Breikki-kerho on erityistä tukea tarvitsevien lasten ja varhaisnuorten ja heidän huoltajiensa kerho. Kerho kokoontuu keskiviikkoisin seurakuntatalon kerhotiloissa klo17-18.30. Breikissä voi käydä viikoittain tai silloin, kun kalenteriin sopii. Breikissä ideana on tarjota lapsille ja varhaisnuorille mielekästä tekemistä ja vanhemmille pientä rentoutumishetkeä kahvikupin äärellä. Kerran kuukaudessa vanhemmille on järjestettyä ohjelmaa.

Breikki-liikuntakerho on tarkoitettu erityislapsille- ja nuorille ja se kokoontuu tiistai-iltaisin Hoppiksella. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen.

Eskarikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 12-16. Eskaripäivän jälkeen voit tuoda lapsesi eskarikerhoon haluamaksesi ajaksi. Kerhossa tarjotaan välipala. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, hiljentymistä, ulkoilua, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. 

Ekaluokkalaisten kerho kokoontuu seurakuntatalolla maanantai-iltapäivisin koulupäivän jälkeen. Lapsesi voi tulla kerhoon 12-16 välisenä aikana. Kerhossa tarjotaan välipala ja lapset saavat vaikuttaa kerhon sisältöön. 

Perhekerho kokoontuu klo 9.30-11 maanantaisin Jakkulassa Laihian nuorisoliitolla, Tampereentie 603, tiistaisin seurakuntalolla, torstaisin Hoppiksella ja perjantaisin Jokikylän koululla

Perhepiiri kokoontuu maanantaisin klo 10-11.30 seurakuntatalolla ja perhepäivähoitajien ja heidän hoitolastensa kerho kokoontuu torstaisin klo 9.30-11. 

Muuta toimintaamme: 

Pyhisparkki tarjoaa ilmaista lapsiparkin kaltaista lastenhoitoa torstaisin. Pyhisparkki on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, myös vauvat ja erityislapset ovat tervetulleita. Pyhisparkkia pidetään torstaisin klo: 14-16 seurakuntatalon kerhotilassa. Ilmoittautuminen AINA edeltävänä päivänä viestillä/soittamalla numeroon 044 477 7774. Pyhisparkissa huomioidaan osallistuvien lasten iät ja kiinnostusten kohteet. Mukaan omat eväät ja varavaatteet. 

Lastenohjaajan kotikäynnit toteutetaan, miten perheen kanssa on sovittu. Kotikäynnit tarkoittavat lastenohjaajan tekemää perhetyötä alle kouluikäisten lasten perheissä. Tarkoituksenamme on tarjota auttava käsipari, juttukaveri tai vaikkapa ulkoiluseuraa lapsiperheisiin. 
Kotikäynnit ovat maksuttomia ja yhden kotikäynnin kesto on 1-3 tuntia.  Voit varata kotikäynnin Johanna Rinkinevalta 044 477 7778.

 

 

 

 

 

Ota yhteyttä

Kasvatuksen lähiesihenkilö, lähetyssihteeri
Kirkkotie 3
66400 Laihia
Lastenohjaaja
Kirkkotie 3
66400 Laihia

Päiväkerhotyö, Perhemuskarit, Perhepiiri, Srk Breikki, Pyhisparkki, Kirjepyhäkoulu