lapsia leikkimässä

Ajankohtaista

Päiväkerhoihin, eskari- ja ekaluokkalaisten kerhoihin sekä muskareihin voit kysyä koko toimintakauden ajan vapautuvia paikkoja Johanna Rinkinevalta p.044-477 7778 / johanna.rinkineva@evl.fi. 

Perhekerhoihin, perhepiiriin, perhepäivähoitajien ja heidän hoitolastensa kerhoon sekä Breikki-kerhoon ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan voit tulla mukaa, koska sinulle sopii.

Päiväkerhot 3-5-vuotiaille lapsille kokoontuvat tiistaisin ja torstaisin srk-talolla ja Jakkulassa.

Perhemuskareiden aikataulut ja lisätiedot löydät täältä: Tule mukaan perhemuskariin!

Erityislasten- ja nuorten Breikki-kerhosta löydät lisätietoa täältä: Lisätietoa Breikeistä

Eskarikerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 12-16. Eskaripäivän jälkeen voit tuoda lapsesi eskarikerhoon haluamaksesi ajaksi. Kerhossa tarjotaan välipala. Ohjelmassa on vapaata leikkiä, hiljentymistä, ulkoilua, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa. 

Ekaluokkalaisten kerho kokoontuu seurakuntatalolla maanantai-iltapäivisin koulupäivän jälkeen. Lapsesi voi tulla kerhoon 12-16 välisenä aikana. Kerhossa tarjotaan välipala ja lapset saavat vaikuttaa kerhon sisältöön. 

Perhekerhojen ja perhepiirin aikataulut löydät täältä: Perhekerhojen ja perhepiirin aikataulut

Muuta toimintaamme: 

Pyhisparkki tarjoaa ilmaista lapsiparkin kaltaista lastenhoitoa torstaisin. Pyhisparkki on suunnattu alle kouluikäisille lapsille, myös vauvat ja erityislapset ovat tervetulleita. Pyhisparkkia pidetään torstaisin klo: 14-16 seurakuntatalon kerhotilassa. Ilmoittautuminen AINA edeltävänä päivänä viestillä/soittamalla numeroon 044 477 7774. Pyhisparkissa huomioidaan osallistuvien lasten iät ja kiinnostusten kohteet. Mukaan omat eväät ja varavaatteet. 

Lapsiperheiden kotikäynnit tarkoittavat seurakunnan varhaiskasvatuksen työntekijöiden tekemää perhetyötä alle kouluikäisten lasten perheissä. Tarkoituksenamme on tarjota keskusteluapua vanhemmuuteen ja tukea perheen elämäntilanteeseen. 
Kotikäynnit ovat maksuttomia ja yhden kotikäynnin kesto on 1-2 tuntia.  Voit varata kotikäynnin Johanna Rinkinevalta, numerosta 044 477 7778.

Ota yhteyttä

Kasvatuksen lähiesihenkilö, lähetyssihteeri
Kirkkotie 3
66400 Laihia
Lastenohjaaja
Kirkkotie 3
66400 Laihia

Päiväkerhotyö, Perhemuskarit, Perhepiiri, Srk Breikki, Pyhisparkki, Kirjepyhäkoulu