Älä jää yksin vaikeassa elämäntilanteessa

Jos mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdeongelmat, päihdeongelmat, taloudelliset huolet tai muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden, pappien tai diakoniatyöntekijöiden puoleen. Sinun ei tarvitse olla seurakuntamme jäsen. Nuoret voivat ottaa halutessaan yhteyttä myös erityisesti heitä varten oleviin seurakunnan nuorisotyöntekijöihin.

Diakoniatyön päivystysajat

Ma, ti, to klo 9-11 seurakuntatalolla, Kirkkotie 3.

Päivystysajan ulkopuolella voit ottaa yhteyttä diakoniatyöntekijöihin suoraan puhelimitse tai sähköpostilla.

Pidempää keskustelua tai kotikäyntiä varten voit varata ajan puhelimitse suoraan työntekijältä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Diakoniatyön ryhmät

Diakoniatyö järjestää erilaisia ryhmiä, joissa saat vertaistukea. Torstaipiiri on mielenterveyskuntoutujien ryhmä, Keva-kerho on kehitysvammaisille, Yksinäisten kahvihetkeä ohjaa vapaaehtoistyöntekijä. Lisää tietoa ryhmistä löydät tästä. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Sururyhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet menettänyt hiljattain läheisesi. Ryhmässä käydään papin ja diakoniatyöntekijän johdattelemina läpi menetystä ja sen aiheuttamia tunteita sekä etsitään yhdessä selviytymiskeinoja. Sururyhmässä voit saada vertaistukea ja lohdutusta. Ryhmässä on noin 5-8 henkilöä. Ryhmä kokoontuu 5 kertaa, jokaisella kerralla olisi hyvä olla mukana. Keskustelut ovat luottamuksellisia. Läheisen menetyksestä on hyvä olla kulunut vähintään 3 kuukautta ja enintään 2 vuotta. Välittömästi menetyksen jälkeen apua voi saada yksityisesti srk:n työntekijöiltä, terveydenhuollosta tai kriisiryhmältä. Sururyhmä alkaa 5.2.2020. (Ilmoittautumisaikaa jatkettiin)
Ryhmään ilmoittautumiset ja tiedustelut 31.1. mennessä Antti Yli-Opas 044-477 7775 tai Anne Kinnunen 044 477 77 70

Enkelipatsas ikkunalla
Diakoniatoimisto