Big Night -ilta

Big Night on alakoululaisille tarkoitettu toiminnallinen ilta, jossa on raamattuopetusta, elävää musiikkia, toimintapisteitä ja jättinyyttärit.

Big Night -illat pidetään perjantaisin seurakuntatalolla klo 18.00-20.30.

Keväällä on kaksi iltaa ja syksyllä kaksi iltaa. 

Illan aikataulu:

17.45 Seurakuntatalon ovet aukeavat

18.00 Yhteinen ohjelma 

18.40-20.00 Toimintapisteet ja jättinyyttäri

20.00 Yhteinen illan päätös

20.30 Ilta päättyy

Jokaisesssa illassa arvotaan Raamattu.

Jättinyyttäripöytään voi tuoda helposti jaettavaa syötää, esimerkiksi karkit, sipsit, popcornit ja keksit. Ei juomia. Seurakunta tarjoaa leivän ja mehun. 

 

VAPAAEHTOISEKSI

Big Night -iltojen suunnitteluun ja toteutukseen tarvitaan paljon vapaaehtoisia. Kaikki 13-vuotiaista ylöspäin ovat tervetulleita mukaan BN-tiimiin. Voit olla mukana omien mahdollisuuksiesi mukaan. Voit olla mukana yhdessä illassa tai kaikissa neljässä. 

Jos haluat pysyä ajantasalla iltojen suunnittelusta ja vapaaehtoistehtävistä, voit ilmoittautua mukaan BN-tiimin whatsapp-ryhmään ilmoittautumalla Minna Koskelalle 044 4777787.

TOIMINTAPISTETIIMI

Toimintapisteitä on monenlaisia: raamattuvisa, rukoushuone, erilaisia kilpailuja, askartelua... Pisteet ovat valmiiksi suunniteltu ja valmisteltu, jotta toimintapistettä olisi mahdollisimman helppo tulla pitämään. 

KEITTIÖTIIMI

Keittiöllä tarvitaan aina lisäkäsiä kaatamaan mehua ja jakamaan nyyttäriherkkuja. 

TURVA-AIKUINEN

Turva-aikuisen päätehtävä on olla paikalla turvallisena aikuisena. Lapset voivat tulla kysymään neuvoja turva-aikuiselta tai kertomaan, jos jokin asia huolettaa tai pelottaa illan aikana. 

PIHATIIMI

Illan päättyessä yli 100 lasta poistuu seurakuntatalolta. Pihatiimiläisten tehtävänä on katsoa, että kaikki pääsevät turvallisesti kotimatkalle. Jos olet tulossa hakemaan omaa lastasi illasta, voisitko tulla hieman aikaisemmin ja toimia pihatiimiläisenä. Käy hakemassa sisältä tiimiliivi, niin kaikki tietävät kuka voi auttaa tarvittaessa. 

Kiinnostuitko jostain vapaaehtoistehtävästä? Lisätietoja ja ilmoittautumiset Minna Koskela 044 4777787.