TILOJEN VUOKRAAMISEN JA MAKSUJEN YLEISIÄ PERIAATTEITA

Olet lämpimästi tervetullut järjestämään juhlia ja kokouksia seurakunnan tiloihin.

Seurakunta luovuttaa tilat vuokraajalle siivottuina, pöydät liinotettuina ja astiat käytettävissä. Tilavuokra sisältää siivouksen tilaisuuden jälkeen.

Juhlatiloista seurakuntatalon salin kapasiteetti on 120 henkeä. Meijerin salin kapasiteetti pöytien kanssa on 80 ja ilman pöytiä 100 henkeä.

Meijerin salin kohdalla normaaliin vuokraan sisältyvä vuokra-aika on viisi (5) tuntia. Lisätunnit maksavat kaksikymmentä (20) euroa / tunti. Lisätunneiksi lasketaan juhlien valmistelu samana ja mahdollisesti edellisenä päivänä sekä muu viiden tunnin ylittävä aika. Meijerin yksityishenkilöiden tilaisuuksien tulee pääsääntöisesti loppua viimeistään klo 20.00.

Vuokraajan tehtävänä on tiskata, sammuttaa tiskikone, pyyhkiä keittiön pöydät ja viedä roskat roskikseen tilaisuuden jälkeen. Vuokraajan tehtävä on myös huolehtia mahdolliset kynttilät, ulkotulet, sekä valot rakennuksesta sammuksiin sekä ovet tilaisuuden päätyttyä lukkoon. Hoppiksen kohdalla vuokraajan tulee lakaista lattia varauksen jälkeen.

Seurakunnan tiloissa on alkoholin käyttö kielletty. Rikkoutuneet astiat ja tavarat sekä esimerkiksi likaantuneet tuolit laskutetaan korjaus- tai pesulakustannusten mukaisesti.

Tilaisuudet, joissa tarvitaan emäntää, laskutetaan hinnaston mukaisesti. Seurakuntatalon tilaisuuksissa tulee pääsääntöisesti olla emännän aina paikalla. Tilaisuuden järjestäjä sopii emännän kanssa käytännön järjestelyistä ja siitä, tarvitaanko paikalla apuemäntää. Tiloja varattaessa sovitaan ovien avaamisesta. Tilat ovat vuokraajan vastuulla ovien avaamisesta lähtien. Mahdollisesta tilojen näyttämisestä sovitaan varattaessa ja näyttö tapahtuu virka-aikana.

Kehitysvammaisten tuki ry:n, sotaveteraanien ja -invalidien ja ev.lut. yhdistysten tilaisuuksista ei peritä tilavuokraa. Yhteisöjen järjestämiin hengellisiin tilaisuuksiin tilat luovutetaan maksutta, mutta palkkakustannukset laskutetaan toteutuneiden tuntien mukaisesti.

HINNASTO 1.4.2018 alkaen

Laihia_srk_logo

Tilavuokra 5 tunnilta Ylimenevät tunnit 30 € / h Tilan valmistelu edellispäivänä 20 € /h

1. Kirkollisten toimitusten yhteydessä juhlaa varten (muistotilaisuuus, kastetilaisuus, vihkitilaisuus, rippijuhlat)