Lähetys on iloinen tehtävä

Lähetystyön perustana on Jeesuksen antama lähetyskäsky. Sen lisäksi lähetystyön tekeminen perustuu luomisen teologiaan: meidät kaikki on luotu Jumalan kuviksi. Jokaisella on oikeus kuulla hyvää sanomaa Taivaallisen Isän rakkaudesta luotujaan kohtaan.

Jeesus sanoo: ”Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.” (Joh. 20:21). Tämä sana koskee koko kirkkoa, jokaista sen seurakuntaa ja jokaista kristittyä. Lähetyksessä jokaisella on oma paikkansa. Sanoilla ja teoilla me välitämme yhteisen todistuksen Jumalan rakkaudesta. Kirkko ei vain osallistu lähetykseen, vaan on olemassa sitä varten. Kirkko on siis lähetetty kirkko.

Laihian seurakunta tekee lähetystyötä tukemalla nimikkolähettejään ja nimikkokohteitaan eri puolilla maailmaa usean lähetysjärjestön kautta. Lähetyksen kirkkopyhiä vietetään muutamaan otteeseen kirkossa. Siellä voit sytyttää kynttilän lähetyskynttelikköön ja voit rukoilla lähetystyön puolesta.

Tukemamme lähetystyö on hyvin monimuotoista ja arkista sovinnon työtä. Siinä toteutuu lähettämisen, lähtemisen ja opettamisen lisäksi jakamisen ja tasa-arvoisuuden periaate.

Lähetystietoa ja toimintaa

Kun Korona tilanne sallii, mukavaa yhdessäoloa on lähetyspiireissä: seurakuntalaisten kodeissa kokoontuu lähetys- ja diakoniapiirit Jakkula-Allisissa ja Jokikylässä.

Lähetyksen hyväksi järjestetään erilaista toimintaa. 7.1. lähetyspyhä. Entinen nimikkolähetti David Ezzine saarnaa messussa klo 10. Tämän jälkeen seurakuntatalolla on lähetystilaisuus jossa David ja Marja-Liisa Ezzine kertovat kuulumisiaan maahanmuuttajatyössä.

vuonna 2022:

Loppiaisen 6.1. Messussa klo 10 saarnaa Sansan toiminnan johtaja Arto Antturi. Lisäksi pidetään lähetystilaisuus seurakuntatalolla.

18.1 klo 18 nimikkolähetti Merja Kramsu vierailee ELYn seuroissa, jossa mukana myös Satu Kivisaari

5.2. klo 18 on yhteiskristillinen lähetystilaisuus jossa vierailee Aaron Ibrahim.

Tule mukaan ja anna lähetyskipinän syttyä!

Kappalainen
Laihiantie 29