Viron matka, Ystävyysseurakuntaan Helmeen 30.8-2.9.2018

29.5.2018 10.41

Viron kartta_THUMB.jpg

Matka on 4-päiväinen, aamulla varhain lähdetään bussilla Hauhon kautta, laivalla Tallinnaan, jossa käydään kuuluisassa käsityökaupassa Karnaluksissa. Illalla olemme Tõrvassa.

Vietämme Etelä-Virossa kaksi kokonaista päivää. Tutustumme Helmen ja Tõrvan nähtävyyksiin. Käymme Otepään ja Valgan suunnassa, poikkeamme Pohjois-Latviassa. Sunnuntaina paluu Pärnun kautta, jossa ostosaikaa ja illalla saavutaan kotiin..

Hotelli on Taageperassä, jossa uudistettu vanha linna on muutettu kylpylä-hotelliksi. Lisähinnalla voi käydä kylpylässä. Meille on varattu 20 kpl 2 hengen huoneita. Löytyy myös huoneita joihin saa lisävuoteen.

Passi tai poliisin virallinen henkilökortti tarvitaan.

Matkan hinta on Laihialta 420 € /hlö (Hauholta 380 € /hlö) ja sisältää bussin, laivaliput ja ruokailut laivassa, kiertoajelut, majoituksen 2 hh aamiaisella, ruokailut ja kahvit, sisäänpääsymaksut ja matkanjohtajan opastukset. Koska hotellivaraukset on oltava kaksi kuukautta ennen matkaa, ilmoittautumiset 27.6 mennessä Laihian kirkkoherranvirastoon 06 477 7700. Tiedustelut: Visser-Keltto 044 477 7776. Lähde mukaan!