Tervetuloa rippikouluun, 2009 tai aiemmin syntynyt nuori!

 

Rippikouluun ilmoittaudutaan 2.10.-27.10.2023. Tutustu rauhassa eri vaihtoehtoihin, ja juttele valinnastasi kotiväen ja kavereiden kanssa. Ilmoittautumaan pääset tästä.
 

Ryhmätoiveet valitaan ensimmäisenä ja listataan toivejärjestyksessä. Vaihtoehdot perustellaan sanallisesti. Ilmoittautuminen tehdään yhdessä huoltajan kanssa. Leirikeskuksen rajallisen majoituskapasiteetin vuoksi kaikki halukkaat eivät valitettavasti pääse välttämättä samaan ryhmään. Usein alkukesän ryhmät ovat olleet kaikkein ruuhkaisimpia. 


Voit toivoa samaan ryhmään kaksi kaveriasi, pyrimme toteuttamaan ainakin yhden toiveen. Muista keskustella valinnoista kaverisi kanssa. Kaveria ei kuitenkaan ole pakko toivoa, ja rippikoulu on myös mahdollisuus tutustua uusiin ihmisiin.


Jos käyt rippikoulun muualla kuin Laihian seurakunnassa, täytä silti ilmoittautumislomake, niin varaamme sinulle tarvittavat materiaalit ja pääset suorittamaan omaan seurakuntaan tutustumisjaksoa. Lomake pakottaa sinut valitsemaan varavaihtoehdoiksi myös Laihian seurakunnan riparit, mutta kun kirjoitat lisätietoihin, minne olet menossa riparille, niin jätämme varavaihtoehdot huomiotta.

 

Tietoa rippikoulusta
Rippikoulutarjonta 2024

Ota yhteyttä

Seurakuntapastori, vs. kappalainen ajalla 5.5.-31.10.2023
Laihiantie 29
66400 Laihia

Lapset ja nuoret, rippikoulu.