Infotilaisuus

Vallintie 1, 66400 Laihia

Kaikille vapaaehtoisille yhteinen infotilaisuus Mahdollisuus Muutokseen –missiosta Laihian helluntaiseurakunnassa. Pauli Heikinmäki. Vieraana Onni Haapala IRR-TV:stä

Tilaisuus on tarkoitettu Laihialla toimivien kristillisten kirkkojen jäsenille, jotka ovat kiinnostuneita kuulemaan illaisesta mediakampanjasta on kyse ensi maaliskuussa, sekä millaisia vapaaehtoistehtäviä se voisi tarjota evankeliumin eteenpäin viemiseksi.

Katso lisää Koe Muutos -sivuilta

Laihian helluntaiseurakunta

kirkkoherra
Hallinto- ja talouspalvelut Henkilöstöpalvelut Seurakuntatyön erityispalvelut Viestintäpalvelut
Laihiantie 29
66440 Laihia
Kappalainen
Laihiantie 29
66400 Laihia

Vastuualueet lähetystyö ja diakonia

Alfa-kurssi

Kurssi kokoontuu 12 kertaa joka torstai ja se on tarkoitettu kaikille kristinuskon perusteista kiinnostuneille ikään katsomatta. Saa olla epäilijä, etsijä, seurakunnasta vieraantunut, tai uskoon tullut. Kurssille voi tulla kertaamaan rippikoulun asioita. Vängätäkin saa.