Pyhäkoulu Jakkulan nuorisoliitolla

Pyhäkoulu on 3-12 -vuotiaille lapsille avoin yhteinen hetki.

Pyhäkoulu on kerhontapainen lasten oma jumalanpalvelus joka koostuu Raamattuopetuksesta, lauluista, leikeistä ja muista mukavista tehtävistä. Pyhäkoulua ohjaavat vapaaehtoiset aikuiset.

Parkkipyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Parkkipyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista, sen aikana vanhemmat ehtivät sopivasti käydä vaikka kaupassa.

Pyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Pyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen kirkkohetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista.

Parkkipyhäkoulu