Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus!

Pyhäkoulussa lapsi saa turvallisessa ilmapiirissä ja yhdessä toisten lasten kanssa oppia elämän perusasioita; kiitollisuutta, toisen kunnioittamista, itsensä arvokkaaksi kokemista ja Jumalan huolenpitoon luottamista. Pyhäkoulussa eläydytään raamatunkertomuksiin kuuntelemalla, laulamalla, leikkimällä, tekemällä — yhdessä ihmettelemällä!

Pyhäkouluja pitävät vapaaehtoiset aikuiset ohjaajat, ja pyhäkoulu on kaikille 3-12 -vuotiaille lapsille avoin ja ilmainen hetki.

Parkkipyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Parkkipyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen hetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista, sen aikana vanhemmat ehtivät sopivasti käydä vaikka kaupassa.

Pyhäkoulu

Pientä puuhaa lapsille, vapaahetki aikuisille! Pyhäkoulu on lapsille tarkoitettu toiminnallinen kirkkohetki, jonne ei ole ennakkoilmoittautumista.

Parkkipyhäkoulu