Uutislistaukseen

Ystävänpäiväksi herkkuja

29.1.2021 16.11

Seurakunnassa valmistetaan tilausten mukaan leivonnaisia kuten suklaakakkua, juustokakkua, kinkkupiirakkaa ja korvapuusteja. Leivonnaiset ovat kaikki laktoosittomia. Kaikkia paitsi korvapuusteja voidaan valmistaa myös gluteenittomina. Suklaakakku on noin 15:lle henkilölle, kuten kinkkupiirakkakin ja juustokakku on noin 20:lle henkilölle. 

Ystävänpäivä osuu laskiaissunnuntaille ja lähetystyöstä vastaavat päättivät jatkaa herkkutilausmyyntiä lähetystyön hyväksi.

Tilauksensa voi tehdä viimeistään tiistaina 9.2 kello 14 mennessä kirkkoherranvirastolta tai sähköpostitse lähetyssihteeriltä osoitteesta paula.atila@evl.fi. Tuotteiden haku ja käteismaksu puolestaan tapahtuu lauantaina päivää ennen ystävänpäivää eli 13.2 kello 15-16 välillä seurakuntatalolta turvaväli huomioiden.  

Villasukkia ei kannata silti unohtaa, sillä ystävälleen voi herkkujenhakureissulla ostaa todellakin villasukat lähetystyön vitriinistä. Ja jos olet kova kutomaan, seurakunta vastaanottaa lahjoituksina sukkia, lapasia yms, joita myydään lähetystyön hyväksi. Ota yhteyttä Paula Atilaan tai Anne Visser-Kelttoon.

Lähetystyö kiittää.